Ohhh det var hyl!
Malthe slap på intet tidspunkt grebet i Molly.Vi nåede i lufthavnen 10 min for tidligt, dvs 10 min for sent efter min mors smag.What an excellent timing.Når man cam 2 cam sex på mystiker phone gratis kigger bredt på amerikanerne og deres hår finder man hurtigt ud af at hårklipning aldrig bliver en olympisk disciplin herovre, fra New York, Cleveland, Californien over Chicago til busty camgirl fucks pervs på patrulje Seattle.De har uden at blinke valgt luftens absolut værste uniform til deres stewardesser.If I tell you, I'll have to kill you!Jeg gik ned på operationsgangen for at pakke en transporttaske mens vi ventede på helikopteren.De forskellige måder at komme herfra, spænder fra panik til fuldstændig overgivelse, det er ikke altid som på film.Se som han må bukke sig for at komme ned til mig indenrigs: Så kom Danmark endelig på kortet herovre, først da Connan OBrian proklamerede at Chicago lobbyen udgjorde den største delegation of black people in Denmark siden Earth, Wind Fire touren i 1982.Efter de tidligere års valgfusk er her en meget lille tiltro til systemet.En ferie hvor jeg fik læst mine obligatoriske 5 bøger, passet et enkelt brandsår, sejlet alt for meget (jeg er jo ikke ligefrem nogen søulk, ørl, ørl.Jeg tænkte at hvis jeg nu stod på hovedet ville man jo ikke kunne se skaderne for så ville det jo bare se ud som om jeg var svært angrebet af tyngde kraften.
[L_RANDNUM-10-999]