I would be your prey.
(4.89) 44 - Teltturen Skrevet af Trigger 00:01:56 (Almindelig sex) Nu var hun totalt liderlig, der skulle ikke mange strøg på klitten til før hun kom i en orgasme hvor safterne sprøjtede ud af hende og gjorde hans hånd pladder våd.Du skal kneppe min fisse til jeg slet ikke kan gå mere!(5) 20 - Overnatning hos onkel Skrevet af denkaadekyk 00:01:02 (Aldersforskel) Hænder finder noget blødt og villigt, men noget føles ikke helt rigtigt.(4.5) 64 - Den dejligste morgen Skrevet af Mads59 00:01:30 (Almindelig sex) Hendes nøgne bryster klemmer sig ind til min ryg.Jeg var slet ikke klar over at man som mand kunne få de fantastiske fornemmelse fra de steder.Jeg tog mod til mig, sank kinesiske cam-piger, store bryster en klump og lagde mig ned på knæ bagved Walid og begyndte at slikke ham i røven!Bare vent." Men jeg måtte bare vide hvor stor den var.Og hun sagde noget om at han bare lige viste hende hans nye nokia og at jeg da vist chatrum for læger var lidt paranoid.Det rykker i min stive pik og jeg tænder helt vildt på mændenes grådige, liderlige hot piger chat rummet blikke.Og de virkede fuldstændig ligeglade med om jeg var til stede eller ej, når de kom med deres kommentarer og til tider direkte tilbud!Drømmen bliver til virkelighed, da han ser hendes liderlighed og tager, hvad han vil have - uden at spørge om lov!"Det er sgu da ikke sjovt, far!" "Rolig nu Brian.(5) 63 - Rejsen til Tyskland Del 1 2 3 4 Skrevet af Slammer 00:01:17 (Aldersforskel) Rejsen til Tyskland handler om Poul Line der har kendt hinanden i et par år og har boet samen i halvandet.Nå, men nu har du prøvet at røvpule, er du klar til selv at blive røvpulet?" "Det ved jeg ikke far.Han sad lidt og så på mig mens jeg fik tørret mit ansigt.Og så kan jeg godt fortælle dig, at din mor er forfærdelig liderlig med at få min pik i røven!" Det afgjorde det.(4.6) 22 - Naboen Skrevet af Manden73 00:01:01 (Almindelig sex) Den ny nabo, invitere på lidt at drikke :-) (4.44) 23 - Far kører dig hjem Skrevet af Slammer 00:01:26 (Aldersforskel) Et blowjob på en parkeringsplads - en ung mund.Jeg kan høre hun er godt stiv.Hun fortalte at hun ville gå nu og lænede sig frem for at give mig et kys på kinden.
Jeg var i himmelriget og lod alle former for sanser slippe fri.Det var først meget senere at talemåden "øvelse gør mester" gik op for mig.
Gør som JEG siger, NÅR jeg siger det - uden brok.

[L_RANDNUM-10-999]