den holder chat rollespil

Vers 1, det' ikke sjovt at være rødhåret.
Jeg spiller rollespil - kom nu og spil med mig.
Og mega gangbesvær, folk de glor, men smiler til mig.Jarkwelt er en sex chat linjer uk verden til rollespil, men det betyder langt fra at det er den eneste verden til rollespil.Og jeg pløkker trolde ned med mit papgevær.Ingen synes, jeg er sej, bro, men når det bli'r tirsdag, ka' I rende mig.Maybe you are looking for a world for your own RPG.There are colour photos of a member of each groups nad every monster.Bogen du holder i hånden er en guide til fantasiverdenen Jarkwelt.Dette er bare vores bud på hvordan en fantasiverden kan.Jeg kaster med håndgranater af trylledej.It is just our suggestion of how a fantasy world could.Kom nu, omkvæd, jeg spiller rollespil i den mørke skov.Du må ikk' være med, før du får lov.
[L_RANDNUM-10-999]