Forstår godt panikken der breder sig i afroerne når det regner.
Ohh my fucking YES!
Den liderlige bæssemor var nu transformeret fuldstændigt til en fullblown sexkilling på syresvampe!
I Europa havde han 22 officielle opgaver taler og møder, med en afstikker til Iraq, fik skudt et par pirater i Somalia, kom hjem og holdt A house upon a rock talen igår, (en lang æggende tale).Der er nu daglige advarsler på tv for at online sex hader undgå flere hjerneskader og dødsfald.Ja, jeg er jo tung så hver morgen hænger jeg som bagtrop og jeg fornemmer at de overvejer om det vil være fornærmende at binde en strik om livet på mig så de kan trække mig rundt i stedet for at løbe i det der.Jo for pokker, nu må jeg ikke glemme at fortælle om min nye onkel Keith.Det hjalp bare ikke, døren var stadig låst, det krævede et nyt møntkast at åbne den.32 grader og regnvejr.Virkelig en skøn by, der er meget anderledes end Seattle.Du bliver så skrubbet i et klorbad, iført et par af vores gamle klipklapper og en brugt uniform og smidt på porten.Nå men så blev det min 21 års fødselsdag igen.Religion er også lidt af en rodebutik, de er iført kors, kalot og tørklæder i en pærevælding?Tyskerne derimod har uppet deres game.Og sandt er det at man skal passe på med hvad man ønsker sig, man risikerer jo at det går i opfyldelse!Jeg har forsikret ham om at det kun er begyndervanskeligheder og at der kommer altid en sporvogn og en rotte til det sidste så han lettere uforstående ud overfor.Talk about support, det viser sig simpelthen at Cecilia (min papmors føl) skal lave en dokumentar om religiøs tolerance i netop Sierra Leone se traileren HER og support (og ja det er min far der speaker på den).
Jeg var lidt spændt på hvordan de reagerede men de var cool nok og døde af grin, det var trods alt ret underholdende, ungerne mente pinligt;o) Vores held var selvfølgelig igen fraværende da vi landede i Cochin midt i en taxa strejkeog nej Louis Pio.
[L_RANDNUM-10-999]