MEN der er et MEN.
Jeg har også været heldig i den forstand, ægte amatør sex stepmom at jeg ret så hurtigt (i 2008) fik gode kontakter til diverse dameblade, og det har gjort at mit navn stille og roligt er kommet mere og mere frem.
Det er, at jeg meget tidligt erkendte, at jeg ikke kunne alting selv det var også derfor jeg meldte mig til.Jeg har siddet med flere tusinde 1:1 samtaler over de sidste 9 år, så jeg har været SÅ moden og klar til at gå nye veje.Noget nyt i mit liv er, at jeg er begyndt at tage på skrive/arbejdsretreats over flere dage.Eksemplet var da jeg sidste havde et webinar for over 400 tilmeldte, og jeg for et par år tilbage skulle holde foredrag for en sal med over 300 mennesker.Så jeg bruger ofte Majs ord, som en personlig coach, og kan høre hende sige: Kom så i gang Det hjælper mig at vide, at andre også knokler, som jeg gør, og her kan jeg også bruge det fællesskab, som jeg har fået igennem Maj.Jeg er oprindeligt uddannet klinisk diætist, og læser i dag NLP-master for at kunne hjælpe og støtte endnu flere i rejsen hjem til et afslappet og naturligt forhold til mad.Jeg har fået et fantastisk netværk med andre skønne online-ladies og fordi jeg ugentlig arbejder med de strategier Maj har lært mig, ja så kan jeg se en masse potentiale fremtidigt.Christinas store online forløb blev udsolgt på 4 dage, hun har fordoblet trafikken til din hjemmeside, hendes indlæg bliver fundt i Google, og nyhedsbrevslisten vokser for hver dag, der går.Sådan startede jeg, i 2007 gik min drøm i opfyldelse om at være selvstændig, og jeg startede Lyngby Kostklinik op sammen med min daværende partner Susanne.Det var her mit brand Slut fred med mad blev født.Det bedste jeg har gjort for min forretning.
Free live chat with healthcare professionals.
VÆR DIG med alt hvad du er og brug det som et aktiv i din virksomhed.
[L_RANDNUM-10-999]