Det er muligt at jeg er alene her, men jeg får straks associationer til pelsløse gnaver unger, musse/rotte unger i bunden af et uskiftet tremmebur, måske er det det der med at stikke hånden i et morads og så få fat i noget nøgent, pels.
Den stakkels dreng har udover at have sat alle mulige rekorder ved OL også været udråbt som USAs rollemodel nr 2, lige i røven af Obama.Hun var så slukøret at det var svært at tro at det her nye karakter ræs på nogen måde er sundt.Jeg var øretæveindbydende fræk og sagde at det havde jeg egentligt ikke tid til.Så slipper jeg for Italien og Italien for mig?Michael rejser sig sex and the single girl film, se online også.Vi boede på stranden, som jo er et vidt begreb når der er 3 km ud til vandet pga lavvande.You picked the wrong woman, DØ sagde jeg!Han er ikke tabt bag en italiensk sportsvogn.Lejren ligger klods op af hovedstadens lufthavn med landingsbanerne nord for os og Afrika fo reals syd for os, altså det der Afrika fra u-landskalenderen, med drengen der løber efter et dæk med en pind.Søren Følsgaard ( anæstesilægernes svar på Dalaih Lama der måske endda kan få Dalaih til at ligne en egosentrisk nar ) sagde efter at have været til koncert med min veninde, undrende at det egentligt ikke er fair at når en kunstner kommer på scenen.Skrevet af security vagten.
Well, jeg må tilbage til mine husmoderlige gerninger såsom at drikke te og læse bøger i Barnes Nobles café i timevis, det er sgu hårdt, men jeg skal nok klare det;o) Hov, i skal da lige høre den eneste nyhed der er brudt igennem valg-nyhedsvæggen herovre,.Hun sagde venligt men uden at jeg burde være i tvivl om sagens alvor at vi lige skulle snakke.
Ellers er lejren helle og krigen er noget der foregår udenfor.


[L_RANDNUM-10-999]