Skitse til en poetik I digtets mono sætningsløb er der hverken plads til tegnsætning eller et 'jeg'.
Fys af Easy.
Digtet kunne være et script til en af 80ernes nye hastigt sammenklippede musikvideoer produceret af MTV, men allerede i symbolisten Baudelaires digte kan vi finde en MTV-lignende klippeteknik.
Men Pia virkelige mennesker, sex-bånd Tafdrup har højst sandsynlig ikke ladet sig inspirere af tantra-traditionen.At forfattere og filosoffer fra gratis online chat med fremmede hele verden har læst og citeret hinanden er der ikke noget nyt. Hvordan kan man gøre landbrugserhvervet endnu mere attraktivt? Kan økologi og GMO gå hånd i hånd?Midtfirsernes biografier er således med til at bane vejen for faktionen forstået som blandingen af fakta og fiktion.I vinger af støv går en pige i sidegaden.(Sidegaden 1981 i denne nye poetiske tids begyndelse kunne man stadig høre fragmenter fra 70ernes marxistiske retorik som.eks.Så var vi en lykkelig familie.Digtet udfolder sig i en svævende, luftig og tidløs natur.Hverken til mad eller til oplevelser og nogen gange heller ikke til benzin.Nu skulle jeg nyde singlelivet, at være alene, ikke tage hensyn til andre behov end mine egne.Var det begyndt sådan, så jeg tror jeg bestemt jeg havde reageret.Den tomhed der omgiver jeg'et du'et eller vi'et er gennem hele forfatterskabet aktivt med til at forstærke den erotiske intensitet: Måske intet i morgen og alligevel altid længslen efter det øjeblik hvor kroppene giver efter Den ofte af symbolisterne anvendte synæstetiske sammenblanding af sanser skaber.Men inden der var gået en måned var jeg forelsket.
I Kejserfortællinger fra 1981 sammentænker Ib Michael Sydamerikanske indianeres filosofi med elementer fra ældre kinesisk filosofi.
DET SOM kommer Bytter fuglene ud med skyerne skyerne med stjernerne bytter én himmel ud med en anden - ikke nødvendigvis smukkere himmel dag med nat det som findes omkring rykker ind i lyset og betragtes alt det som kommer tilhører mig et øjeblik fuglene.

Alligevel skulle vi have høns, grave køkkenhave, have drivhus.


[L_RANDNUM-10-999]