Kæreste sødeste Halfdan, du ved jo skjult omklædningsrum sex at det kun er strømsvigt der kan holde mig tilbage fra et tillykke, ik?
Til euro som er vekslet til Ariary når alle priser er i Fmg!
Jeg ved endnu ikke hvem synderen var, men godt set, det var det.
Historien om da Henrik for første gang var på nudiststrand står lysende klart for mig.Hun fik så nærmest en nedsmeltning ved tanken om at gå til klarinet uden klarinet og flæbede utrøsteligt over situationen.Jeg besvimede nærmest af træthed da jeg kom hjem.Det ligner aftalt spil.Ohh lord have mercy mand, mit store idol Raphael Saadiq skulle holde en udendørskoncert ved Seattle Center under space needlen.Jeg havde jo set dem så jeg forklarede dem på dansk (som de mærkværdigt nok forstår til fulde) at jeg selvfølgelig synes at det var surt for dem at de skulle stå i regnen men at de bare måtte se at komme af sted, truede.Jeg troede at det var fordi jeg ikke kunne lide at læse på en skærm at jeg ikke gjorde det.Morgenen efter, Stardust er kolapset med skægrester og godt indsmurt i baconfedt.Jeg opgav at forklare hele bussen, hvorfor jeg havde snot i hele hovedet og stod af og tog den næste bus.Så jeg blev sat på en prøve idag.Vi råbte til hende at hun bare skulle svinge benet over n blev bare stående, efter hvad der føltes som lang tid sagde hun helt skjulte sex cam rør stille; Jeg er lam i benet, jeg kan altså ikke.Efter jeg spurgte om man må bruge svømmefødder synes Ælle det er humor på et højt plan og ser for sig, sin kone iført tørdragt og svømmefødder svømme med tørt hår ovenvande tværs over Lake ep dreamin I say this only once: salt water IN afro.Ja det havde vi ikke kunne gøre det for i KBH.For et par dage siden da de stadig kunne spises af med at møde en skilpadde på stranden.Jeg satte elektroder på, forventede en ikke stødbar rytme (et hjertestop man ikke kan få igang ved at støde det trak medicin op og gjorde mit intubationsudstyr (det rør man lægger i luftrøret og sætter til respiratoren) klar.
[L_RANDNUM-10-999]