kabel-piger chat l

Og vi ender i endnu en butik, de har blandt andet Duff Beer, Flaming Moe's og andre nice stuff men jeg tør ikk tage dem med i tasken, vil sku nødig have hele bagagen fyldt med sukkervand.
Da vi lægger til igen går vi ned langs havnen til vi når w34'th og drejer gratis teenage dating chat værelser op mod BHPhoto så Jens kan købe noget linse papir, det gir mig self chancen for at købe lidt Nano udstyr og Jette chancen for osse at købe.
Go away there are smokers here.
Nå heldigvis er køen kun ca halv fuld, men da jeg kommer ind går de i sort, jeg har jo vædske med.En gammel dansk (ren medicinalt self.) og mens vi sidder og nyder den og Jette lige sms'er at nu er vi på vej kikker vi ud af vinduet på flyene og ser bagage vognene drøne afsted.Som ikke er formet som vores vi kommer frem til der hvor Nord turen begynder, (kom lige i tanke om det var her vi var på Cosmic Cafe og spise Bison hmm der er en anden ting jeg har glemt, vi har været på Brooklyn.Ooook, det var vist det, jeg dalrer ud til elevatorene, ned og ud på gaden dammm SMÅkage.(ret ok) og så slentrer vi stille og roligt tilbage til hotellet for en slapper, vi bliver enige om at det var dagens program så vi bliver enige om at vi bare mødes lidt senere og går os et tur til Times Square, det.Ryger en smøg og går op og ser lidt.Samtykkeerklæring for elektronisk post, tusind tak for tilmeldingen!Guiderne er for alles vedkommende ret gode og forstår at flette sig selv ind i turen, ok ikk alle, der var 2 en der var henholdsvis kedelig og en der var.Fuk, køen er 4-5 mand bred og går hele vejen rundt om Castle Clinton den er laaaang, vi vader mod enden men Jette er smart og hiver fat i en park ranger og viser vores New York Pass vi bliver straks hevet ud af køen.Det eneste sted jeg har min bank nøgler og nu hænger den på en kaffebar, flår en pakke smøger ud af skabet og okser tilbage til cafeen i det der ikke gå, ikke løbe, ikke kapgang, tempo når man har rittig travlt men.8'th eller 34'th, N,S,Ø,W.Jeg køber mig et par nøgleringe og et sæt JackD spillekort.Vi hopper på en bus sydover mod Battery Park, den svinger dog lige en tur forbi hotellet og så ned af 34'th mod.Det er umuligt at gengive alt han fortæller undervejs men en enkelt ting fortjener genfortælling, New York skulle have haft de olympiske lege og der var lagt op til en total genoplivning af nogle af områderne på den anden side af floden, men.Måske skullle man se om de havde flere John Stewart's A Citizen's Guide to Democracy Inaction in America, det havde de, og fame om de ikke osse har Lewis Black : Me of little Faith, min dag er på ved den rigtige vej.Fedt, ok rejser mig op og kikker olmt på air-conditionen.Første fod på kørebanen og bossen fra Marianne råber go tur, skønt jeg er på vej.Vi tager tour bussen fra 34'th mod battery park igen for at tage til Liberty og Ellis Island så vi får turen igen, denne gang med en sød pige der ligesom den første guide forstår at snakke for sig.(komme i tanke om den bøde der vil være for at ryge på rummet) ud på toilettet og smide noget vand i hoved, på med noget kluns og ned på gaden.Jeg trisser lidt tilbage og kikker på Borders en boghandler, jeg ved allerede at jeg bliver nød til at besøge dem, skal have de 2 sidste Dresden Files, tager mig ca 1 minutter at finde dem og at forbande EU og England i alm,.
[L_RANDNUM-10-999]