Ex-manden var åbenbart tilfreds for han løsnede min kones bånd.
Min mand må vente med hans lille pik.
Ikke som en handske - nærmest som et varmt bad!Først lettede hun sig ganske lidt hver gang - et lynhurtigt småknepperi så hendes små, spidse bryster dirrede.Åh, for fanden, hvor det kilder i min kusse.Ved de lejligheder var hun tit m e g e t liderlig, og så var det, at jeg fik mistanken.Ex-manden sagde at han kun ville trække den ud hvis hun suttede den ren.På et tidspunkt fik min nu halvfulde kone drejet samtalen ind på sex og jeg spidsede ører.Så tog jeg hende om taljen og løftede hende ned til min pik.Hent noget reb til at binde din kone med, sagde ex-manden til mig og jeg gik ud i garagen.Nej, jeg vil ikke mere, stop ham.Hun havde min yndlingsstilletter.Pikken hang tyk og halvslap mellem hans muskuløse ben og hun måtte næsten gabe kæberne af indisk fast tante sex side com led for at få det store blåviolette pikhoved ind i munden.Uhm dejlig piksmag, sagde hun.Andet udtryk duer ikke.Vi havde været ude og spise og sad i baren på den engelske pub.Da jeg kom tilbage lå ex-manden på maven og min kone stak tungen ind og ud af hans røvhul mens hun spredte hans baller med hænderne.Jeg kunne se at hendes ben var ved at ekse under hende af bar liderlighed.Der er facebook chat gratis opkald chance for fisse i aften.Uhm, din pik gay chat til tablets smager rigtigt, dejligt, sagde hun mens hun klemte om hans glatbarberede kæmpenosser.Tøm din store pik for sperm i mit lille røvhul mens min mand ser på.Hun lagde sig på bordet med spredte ben og sagde til ex-manden at nu skulle han kneppe hende til hun får en orgasme.
Stik tungen længere op - for fanden, hvor det kilder.
Vil du ikke være sød at kneppe mig med din hingstepik her på sofabordet, så kan min mand se hvordan hans lille kone får en rigtig mandepik.


[L_RANDNUM-10-999]