lidt ligesom sex chat online

466 Anja Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet : Kategori: Utroskab (3.5) I sommerferien var jeg alene på skansen på mit arbejde.
117 Sexhistorier fra folkskolen del 1 Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet : Kategori: Almindelig sex (2.57) Jeg var lige ved at tro det var en drøm da jeg læste hvad der stod i smsen.Jeg vidste hun var til piger - men hvem forførte egentlig hvem?Det var hun med på, men hun var frækkere end han havde forventet.Da de kom ud facebook chat, voksen til grillen grinte de begge lidt og så helvedes godt.160 Min forlovede og Alexander Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet : Kategori: Almindelig sex (4.01) Min forlovede ville have lov til at prøve Alexanders hestepik, mens jeg skulle.En dag da han besygte hende, lukkede hun op i badekåbe.Er det OK engang imellem, men hvis din Caps Lock knap er gået i stykker, så reparer den.I nat ville hun have sex under festen.195 Fiske turen på Bornholm Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet : Kategori: Første gang (3.81) For nogle år siden jeg var 17 år - stod jeg under en ferie på Bornholm og fiskede på klippekysten.Der var specielt 2 af lærerne, som jeg lærte at kende på en lidt speciel måde.363 Babysitteren Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet : Kategori: Bondage (2.66) Henriette på 15, skulle passes, da hendes mor og lillesøster skulle til skøjtestævne i weekenden.Jeg ved ikke hvad det er ved Pikken der gør, at jeg bliver forvandlet til en villig, våd liderlig kusse ved tanken om belønning - denne gang har Peter dog en særdeles fræk fantasi vi skal udleve.348 Gadeluderen Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet : Kategori: Transseksuel (3.14) Han var lige blevet sminket som den dame han følte sig som.282 En liderlig sekretær Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet : Kategori: Almindelig sex (2.48) Hans sekretær var en flot kvinde.Mens Erika slikker på livet løs kan jeg høre Trines orgasme er på vej, hun ryster gratis lokale chat telefon i hele kroppen og skriger ligesom Erika lige før, Erika tager hovedet lidt væk, men bliver straks presset ned igen indtil orgasmen er rullet helt.Her starter hendes hede eventyr.
Jeg slukkede for bruseren, og vendte mig om for at gå ud og klæde mig.

385 Den uartige kone Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet :  Kategori: SM (3.22) De har et lille spil sammen, de elsker at lege.
Ja hvis du vil vide det, så skal du læse historien.
185 Til fest med vennerne Tilføj til min liste Skrevet af: Anonym Udgivet :  Kategori: Almindelig sex (3.17) Jeg var en fredag aften til fest ved en ven, hvor vi fik godt at drikke og alle var i godt humør.


[L_RANDNUM-10-999]