"øv det var da godt nok hurtig du kom, var du så ophidset" kom det sukkende fra hende.
Der stod hun ved siden af mig, online chat-rummet australien kun i hendes undertøj, så tog hun sine houston gratis chat linje telefonnumre hænder om bag sig, hvor hun knappede sin.
Det mente de andre ikke cam piger app lige, at det her ville udvikle sig til.Jeg synes selv, at jeg havde behov for mindst sex næsten hver dag, her har jeg godt nok mødt min overmand/kvinde.Det smagte af tis, og det blev ved med at komme ud af kussen på hende, jeg var jo heller ikke stoppet med at kneppe hende med mine fingre, hun blev ved med at komme, til sidst så tog hun fat om min hånd, for.Hun kikkede på os to, kunne jo godt tænke sig hvad det var vi var i gang med, men man kunne jo ikke se noget for vores tøj.Jeg var i syv sind, her sad jeg ved siden af en gudinde, som virkede utroligt fræk, men samtidig, følte jeg mig som en lort, sådan at svigte Anette.Langsomt kunne jeg mærke at hun blev mere og mere våd, nu kunne jeg uden besvær få 2 fingre op i hende.Hun var ingen steder at se, jeg gik lidt rundt på gangene, til sidst gik jeg op til hendes værelse.Nu var jeg ved at komme, det må hun kunne mærke, hun tog en finger ned til mine boller, hun begyndte at klemme dem samtidig suttede hun så kraftigt som hun kunne.Hun tog den langt ind i munden, mens hun suttede alt hvad hun kunne, hun holdt den langt tid helt inde i munden, for så til sidst at trække sig tilbage, for at få luft.Ikke for at den var lille, men vi mænd vil jo gerne have at den er stor.Nå op til vores undervisning, tiden sneglede sig afsted, nu var vi endelig færdige, så op på vores værelser for at klæde.Nu begyndte hun at stønne og vride kroppen frem og tilbage, hun tog fat på min hånd, førte den op til hendes bryster."var det den her du kom tilbage for at få lov til at lege med, er den bedre en luderen deroppe" kom det fra hende.Nu kunne jeg høre at hun kom, jeg skulle lige smage hvad det var der kom ud af kussen på hende.Nu kunne jeg få en hånd ned til hendes kusse, imens var hun i gang med at gnide på min stive pik.Vi sad sådan lidt rundt omkring, fik nogle øl, en havde været nede for at købe chips, så der var nok til alle.Pludselig kunne jeg mærke hendes hånd på min ene lår, den kørte langsomt op af låret, Der var jo ingen tøj der kunne stoppe hendes hånd, nu var den kommet op til lysken.Desværre kunne jeg ikke helt nå ned til hendes kusse, men jeg prøvede på det.
Jeg kom ned til vores fællesrum hvor vi skulle holde fest, der var så sofagrupper frem, lidt dæmpet belysning.
[L_RANDNUM-10-999]