Så derfor jeg tog jeg hjem til svigerfamilien og sad og snakkede med dem indtil de ville i seng.
Knuds søn Mick var fyldt 20 for et par måneder siden.Christine var en stor pige, og Mick var hendes storebror og fortrolige ven.Jeg har ville have dig i så lang tid, og efter du ringede, sagde jeg til mig selv, at jeg ikke ville lade nogle andre tage dig.Det kommer sørme an på, på hvad svarede Laila.Jo længere det her varede, jo bedre.Moderen og Klaus lå nøgne ovenpå sengen.De lå og snakkede et stykke tid, og Mick spurgte om det var sandt, at hun aldrig havde set en fyr tilfredsstille indisk lesbisk sex real sig selv.Hun havde altid haft sådan et godt forhold til sin storebror.Jeg var færdig med det lort.Nu grinede jeg ikke længere.Moderen havde tilsyneladende intet imod, at hendes datter var begyndt at ryge.Er du sikker på, at hun ikke bare tager pis på dig?Jeg havde selv været ved at sige noget, men i samme øjeblik var jeg kommet, og vi var faldet i søvn.Mange af dem var søde og snakkesagelige.

[L_RANDNUM-10-999]