Hendes øjne flakkede lidt, og der var en mærkelig pause, hvor vi ingenting sagde, før Katrine med et sæt rev sig gay chat linje minnesota ud af sin trance.
Mille sank engang, inden hun fortsatte.
Var det min skyld, at Mille nu var godt i gang med at smadre sit søsterlige forhold til Katrine med afpresning og incest.Men så var hun vendt helt rundt, da jeg var gået, og hun skulle chatte videre med mit webcamalias.Gik tæt på hende med pikken og kørte forhuden frem og tilbage i meget meget stille tempo.Katrine kiggede filmen sex and the city online på mig med desperate øjne, bedende.Kaptajnen er som en forfatter utrolig velskrevet, velformuleret og alsidig, han formår og komme vidt omkring og har en fantastisk fantasi og en kringlet hjerne, med masser af ideer, der aldrig står stille.Mine tanker om handlingerne førte mig selv på vej til et lignende sted.Jeg kunne både se og endda dufte, at Mille heller ikke var helt upåvirket af stemningen på værelset; de små, følsomme læber glinsede af dug og afgav en lidt spids duft krydret med parfume.Va lgte navnet, fordi Kaptajn Bligh, der er berømt fra Myteriet på Bounty var en berygtet diktatorisk og brutal kaptajn, men efter myteriet førte over 20 mand frelst gennem en 100 dages rejse over Stillehavet i en robåd.Troels har du nogensinde fortalt Katrine, at det er dig, som er Mr_Friendly?Du har da nærmest pakket hele din garderobe ned i- Jeg har ikke lyst til at fortsætte, Troels.G ville ikke længere have adgang til den lækre, unge krop, der så frækt gav mig den vildeste tilfredsstillelse.Skal du ud og rejse?Der var ingen vej tilbage nu sandhedens time var kommet.Jeg var igen bukket under for mine syge tendenser og havde voldtaget en pige denne gang endda en mindreårig pige mens hun havde skreget nej!Jeg vil gerne skilles, Troels.Men jeg kunne ikke finde min plads et sted hvor mine følelser ikke blev gengældt.Det udviklede sig til en jævn rytme, hvor jeg kneppede min lille afpresserske med drøje stød, der ved hver nydelsesfulde indtrængen truede med at få mig til at komme.20 Det store gensyn 14, Den Gådefulde og Maja,.5 Slavinde hos den perfekte hersker?Jeg kunne ikke undgå at bemærke, at Katrine stod og kiggede mig direkte i øjnene med et oprevet blik under hele seancen.4 Slavinde hos den perfekte hersker?
12 Det store gensyn Kapitel.Du skal blive ved med at kysse, til jeg siger stop og du skal bruge tungen!

[L_RANDNUM-10-999]