real hustru sove årlige sex

Til dagligt arbejder jeg på en operationsgang, hvor arbejdsmiljøet til tider har været så dårligt at der simpelthen ikke har været noget miljø, dvs.
Ælle forlangte at vi stillede op til et gruppebillede, det tog 100 år fordi hver gang den ene unge så normal ud lavede den anden sig skeløjet og kløede sig i røven og omvendt, jeg mistede tålmoden og udvandrede.Når nogle fortæller om det er det tydeligt at det stadig er et åbent traume for mange.Da jeg var færdig med mine forhandlinger stod jeg stille og roligt ud af bilen hvor Ælle piskede rundt som en hovedløs kylling og jamrede sig og fortsat forsøgte at mase sit hoved småt.Så alt er ved det gamle.Ja, vi har også mødt hobe af liposuction hungrende dybt ubegavede amerikanere, dem der ufrivilligt bare får en til at omkomme af grin hver gang de gay chat på youtube åbner munden.Jeg ved godt at weekendavisen forevigt vil ærges over det ikke var dem der foranledigede Mohammed krisen men i deres forsøg på højpandet at gå mod strømmen kan det godt blive lige forudsigelige nok.Stod som vanligt op.Hans kontrakt udløb i dag og han skal hjem (inden han skal videre til en anden NGO mission).Drengens mor og lillesøster endte med at blive i huset og brændte ihjel Drengen som allerede var svært forbrændt forsøgte at komme ud af huset.Point for god stil?I rest my case!Jeg er rystet, det er første gang i mit liv jeg har lus.Den skal hun selvfølgelig.Marlow lenemor: Skide godt med jobbethvor svært ka det egentligt være?Nå men det var jo Portland jeg kom fra; Jeg fastholdt overfor familien at jeg som altid skulle besøge en lokal kirke, hvilket var ved at rive tænderne ud af mulen på Ælle, han har absolut ingen forståelse for noget i den retning!Og da det jo udløste, at vi stort set allesammen straks gik over til kommandokontoret og spurgte om post, blev det indskærpet at vi altså mistede retten til at få post hvis vi spurgte (Ja, man fatter jo ikke at de ikke bare satte.Jeg er blevet for volumiøs til mine bukser.
Det var der vel ikke så meget nyt i, vel ;o)?
Dog vil jeg varmt anbefale det til antropologi studerende, come on over!

[L_RANDNUM-10-999]