real par have sex på bryllupsnatten

Og det var her det begyndte at blive rigtig spændene.
Men nej det var frækt.
Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler.
Mine hænder var over alt på Mias vidunderlige krop, da hun på et tidspunkt stod og rystede røv mod mig, fik jeg mulighed for at et par fingre ind under hendes trusser, hun var glat, og våd.Lotte tøvede lidt, og fulgte efter.Da Mia og Jesper tog hjem, gik Lotte og jeg i seng, og havde en fantastisk gang sex, og jeg tænkte kun få gange på Mia, mens jeg tog min kone hårdt i doggystyle.Og så satte de sig på vores skød, og gned deres nu nøgne kønsdele mod vores skridt.Så sad Jesper der i hver vores stol, iført T-shirt, boxer og ståpik, mens pigerne gav os en lapdance.Men det tog heller ikke længe før jeg sprøjtede Lotte ind i munden, og kort efter måtte Jesper også give efter.Det varede dog ikke længe, da først Mia og så Lotte vendte sig med ryggen til os og lod bhen falde.Så dansede de væk fra os igen, Lotte kom over til mig igen, og dansede videre.Så stod de af, dansede em meter væk, stod og vred sig lidt, inden de trak kjolerne op over hovedet, så de nu stod i bh og g-streng.Mia og Jesper har lige chat roulette sexet inviteret os til om tre uger.Så gik Mia en meter fra Jesper, og Lotte fulgte efter, de stillede sig med ryggen til, Mia bukkede sig fremover og trak g-strengen ned.Og jeg havde været i kælderen flere gange efter mere vin, var middagen overstået, og vi gik i de lidt blødere stole.Det var monster frækt at.Det blev til foie gras, højreb, og hjemmelavede.For Lotte kom hen og satte sig på mit skød, med fronten mod mig, tog mine hænder, og førte dem til sine bryster, og lod mig ælte det bedste jeg havde lært.Så satte de sig på vores skød, og gnubbede røv mod vores pikke, samtidig med vi krammede bryster.Jesper og jeg var enige om at vi havde stået i køkkenet i lang tid, og havde ikke lyst at danse, så pigerne måtte danse med hinanden.Da vi sad med vores koner og kærester ved vores sider og nød en øl, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville være topløse, men at de gik hele vejen havde bestemt ikke været Lottes.Vi tog alle vores tøj på igen.Jeg kunne ikke undgå at bemærke at Mias trusser smuttede i tasken, og jeg hentede en omgang.Så nu blev min pik gnedet af Mias røv og patter, og Jespers af Lotte.
Mia har "snydt lidt" med lidt silikone i brysterne.


[L_RANDNUM-10-999]