En deze maar weg moeten zetten op een onbewaakte plaats.
Ik durf aannemen dat als de overlast erger wordt,.
Bezoekers naturstenstrand 13:18 Geachte lezers van deze site: Wij worden de laatste weken geconfronteerd met.a.Sarah 20:52 Iemand vandaag geweest?Vanuit tilbur naar breda zag je eerst alleen wat kopjes en de water plas, maar nu zie je zowat alles.Ik heb schrik dat het grupper chat værelser daar ook zal gebeuren en dan zou ik mij doodschamen.Kom jij toevallig uit Zwolle?Herman 18:56 Het was mijn eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.Ik heb het zelf ook al meegemaakt al ga ik dan gewoon rechtop zitten tot die overgaat.NEE deelnamen is helemaal gratis.Voor diegene die zouden denken: t is weer een vrouw/mannenhaatster die dit geschreven en, ik ben een man.De eerste nieuwjaarsduikster is bekent het is Corry.Het wqd genieten lekker stukje gewandeld helaas moet ik vanmiddag aan het werk had graag nog een paar uurtjes gebleven.Een beetje fris maar af en toe een leuke zonnestraal was welgekomen.En vinden het een goed voorstel.
Want ze vervuilen het strand en het water en brengen allerlij ziekten voort zoals Teken en Wormen.En dat zeg ik, een (bewust ) alleenstaande, niet zoekende mannelijke naturist.
Was er druk toen we aankwamen, maar niet TE druk.
Nieuwjaarsduik 2014  14:41 Wij weten dat er iederjaar in de zomer al weddenschappen enz afgesloten worden die op 1 januari ten uitvoering worden gebracht in de Galdersemeren.

[L_RANDNUM-10-999]