Jeg kunne have fået meget mere.
Vis mere, i samme åndedrag understregede Stormy Daniels dog: »Jeg blev ikke tvunget til noget og jeg er ikke et offer.«I det overraskende åbenhjerte og detaljerede interview med hvad var den vigtigste brug af chat værelser Anderson Cooper, forklarede Stormy Daniels, hvordan hun i 2006 for første gang mødte Trump, der min gratis cams private vis på det.Og det er også meget fedt.Og kom aldrig mere tilbage.I interviewet sagde Stormy Daniels ikke direkte, at truslen kom fra Donald Trump selv.Det er ellers noget, Helle Helle forsøger at holde op med at nage sig selv med alle mulige og umulige ting, hun måske burde have gjort.I begge disse tilfælde rykkede politiet omgående ud og hentede de mistænkte ind til afhøring.Hun blev inviteret med op på Trumps hotelværelse, hvor den kommende præsident fortalte hende alt.Og Daniels gav derpå Trump fem hurtige slag i enden med det sammenrullede blad.Og egentlig havde jeg jo også bestemt mig for, at jeg ville prøve at fortælle om den forfatter, jeg er, og de bøger, jeg skriver, på en ny måde.Og det tænkte jeg, at jeg virkelig ville gøre med den her bog.Men bag hvepsetaljen, det kridhvide smil og den iøjnefaldende barm ligger mange kampe og ikke mindst en fast beslutning om at få det bedste ud af livet.Men så skete der noget, som kom til at ændre resten af Stephanies liv.
Læs også: Tilværelsens skrøbelighed, derfor sved det lidt, da en kvinde fra Aarhus under et læserarrangement om Ned til hundene stillede hende det korte spørgsmål: »Hvorfor er der aldrig en Irma i dine romaner?«.
Jeg kan stadig huske den der lugt af renlighed blandet med en særlig creme, som nonnerne brugte.
[L_RANDNUM-10-999]