Tak for dit svar, det er rigtig dejligt at høre fra andre der selv har været igennem dette helvede Emoticon.
Min støvle sex games christies rummet var sådan en fætter hvor der på siden var en dims man kunne dreje på for at vælge hældning, hvorefter man låste den fast med en skrue.
Derefter trappe brugen af støvlen ned.
Og det er sådan set det.Jeg tænkte, at jeg havde fået at vide, at de ikke opererede længere, så det lød lidt underligt.Lt;br / gt;Jeg begyndte på et genoptræningsforløb på Hvidovre hospital 2 gange om ugen.Lige efter jeg læste din mail, prøvede jeg at gå på tæer, men hvad er en cam par der var jeg sgu lige ved at ryge på røven Emoticon.Uheldigvis faldt jeg på turens sidste dag.#62: Er også ret øm i hælen - er vel også pga blodomløbet og fordi man ikke har støttet ordentlig på den i 7-8 uger.Det var lidt svært at styre foden de første gange, men nu bevæger jeg den fint fra slap til 90grader.Hold da or oppustet klumpfod.Jeg kontaktede min praktiserende læge som henviste mig til ortopædkirugisk amba.JonniEmoticon Skrevet af / Written by Jonni Larsen fra 18:03:20 På - Hjemmeside - Gravatar Image58 - Hej Jens og Martin Endnu tak for de gode råd, jeg har.Jeg har googlet mig frem til en masse information, men ingen steder kan jeg se, at overlægen på Bispebjerg Hospitals anvisninger følges andre steder.Jeg havde virkelig set frem til at skulle ha den støvle af sidste tirsdag, så jeg kunne komme igang med genoptræningen igen, men sådan skulle det ikke være.Den 6/11-2007 tog vi så støvlen.Jeg har så selv valgt at starte hos en fysioterapeut, der skal hjælpe mig med øvelser med mere.Emoticon Men det er bare at holde humøret oppe, selvom det er svært til tider.MEN jeg længes sådan efter en helt almindelig hverdag - at gå en tur, at komme på arbejde, at cykle og træne, og i det hele taget bare være helt normal.Gjorde jeg i hvert fald.Så jeg har fået banket en lille webshop op, der sælger smykker.Så halten har nødvendigvis ikke noget med lang/kort sene at gøre.


[L_RANDNUM-10-999]