sydafrikanske chat værelser

Robinson siger hele tiden Mmmmkay?
Det gode ved kombinationen af både et fysisk og et psykisk handicap er at de får mig til at føle mig både klog og rask, og tak for det (jamen så kom da med de læserbreve) Nå men tilbage til min ven Jordan.Noget med gynger karruseller.Det kan der måske være noget.Problemet har løst sigdet hedder Halotan, vender tilbage til det senere!Altså, så er det jeg bliver super perfid og gentager ord som dumpet og den lille pharmaceut eksamen.Hun udstødte nogle støn engang imellem og nærmest rappede sig igennem sine sange.Min kollega gav mig the chills da vi passerede en hytte hvor en nøgen familie sad rundt om bålstedet med en kæmpe sort gryde og hun hviskede tror du de kan finde på at putte os i real taxa sex-bånd den sorte gryde?Hotdogen danser det samme sted på hjørnet i krydset ved motorvejsafkørslen i ALT slags vejr, hver DAG!Cirkeline begyndte at bitche over at Ælle havde dårlige ånde og at Mollys hår lugtede og at vi i det hele taget alle sammen var for tæt på hende Så måtte jeg hive i nødbremsen!Det er en mand klædt i sort stramt tøj, iført et gigantisk hotdog kostume.Men nej, det er et stillbillede der kan brænde sig ind på nethinden af selv den korteste korttidshukommelse.
Da I skal vide at i gør en forskel blev sagt, manglede der kun én floskel på Lars plade og jeg var spændt som en bue på om han ville få pladen fuld.

Fordelen skulle også være at der kan være flere billeder og lige nu kæmper jeg efter utallige opfordringer med at få et live klip af min farmor op på siden, jeg tror det er der nu i kapitel 4 under Aktuelt i Seattle.
Man kan jo være absurd grim, men alligevel smuk hvis man har noget at komme med under grimheden.

[L_RANDNUM-10-999]