Jeg ankom gennemført underdressed iført camoflagebuks og sweat-shirt (ooj, hvor jeg hader den slags overraskelser).
Da den historie efter diverse læge udtalelser blev voksen chat melbourne kvalt, kritiserede de hende for at handicap chat værelser være kvinde og menneskelig.
Så do I really have a ess not!Det er som blindt at halle berry sex scene i monsters ball fast købe en familietragedie.Ohh, så er det i sidste øjeblik.En af de sidste gange jeg så hende, var her i foråret og når man ser hvordan vi ter os når vi er sammen så forstår man bedre hvorfor vi er på samværs restiktion.Som 26 årig startede han sin kirke i en nedlagt biograf og derfra er det kun gået OP (og nej kære fagfolk, det er ikke OP som i operationsgang, det er OP som opad).Amerikanerne er for tiden ret afslappede, deres humør kan aflæses af benzinenpriserne, den er nu nede.50 pr gallon (den var 4 for 2 måneder siden) så de piver knapt så meget.Jeg gemmer anden del, den må følge Mollys eneste ønske til den nye præsident.Tight møde schedule med fuldstændigt strømlignede computer præsentationer væltede ud af deres PR maskine.Min mor blev malkepige og jeg havde en lykkelig bondegårdsopvækst med diverse indslag fra sindsyge plejebørn og sociale projekter.Omend de er sindsyge så giver de gerne et frirum til et par af os hunkøn i lejren.Vi stødte ham 4 gange med defribilatoren.Den er top fashion og jeg føler mig som Tom Cruise midt i Top Gun, bare 20 cm højere.Meget hurtigt viste det sig at jeg blev dingsen, han klappede mig på hovedet hele tiden og sagde La mulatta from Denmark, not Brazil, but Denmark Det viste sig at han var flygtet fra Cuba for 7 år siden uden sin kone og børn.På den anden side bør Cirkelines entusiasme og brændende interresse også belønnes.Hun var pludselig så dårlig, at hvis der ikke kunne komme afløb fra galdegangene, ville man bare lige høre hvor hurtigt jeg kunne komme hjem fra Afghanistan (underforstået at de ikke kunne love at hun ville holde sig i live en uge).
Jeg vendte mig om tidsnok til at se hele flokken af 50 ens klædte britiske soldater, alle med flækrøvs-shorts komme som en mur mod mig.
Her er ganske roligt og fredeligt i hverdagene, men når der er fridage og søndage, går der total bongo i den, hele freking Sri Lanka kommer til vandet.De kunne betale 25cent pr slik-stok og så skrive navnet på den de ville give dem til uden på en kuvert.


[L_RANDNUM-10-999]